Vasset i Overskuddsdyner: En Norsk Tradisjon Fortsetter Gjennom Tørn

- Når barnebarna er på besøk hjelper de også til, så da er femte generasjon i sving på fabrikken

På øya Sula i Møre og Romsdal finner vi Vasset Tekstil, en norsk familiebedrift med en historie som strekker seg tilbake til 1947. I over sytti år har Vasset Tekstil vært kjent for sin produksjon av kvalitetsdyner og puter. Selv om produksjonen nå er avsluttet, lever arven videre gjennom deres gjenværende lager, som nå selges med stor suksess på Tørn.

OM VAsset Tekstil

  • Startet i 1947
  • Tre generasjoner dynemakere på Sula
  • Kunne produsere 1000 thermodyner og 800 puter hver dag
  • Vasset tekstil er nå lagt ned og produksjonen solgt

Fra Vasset tekstil får du kvalitetsdyner. Her viser Per-Idar en av dem.

Et Stykke Norsk Historie
Per-Idar Vasset tok over roret etter sin far rundt 1980, men helseutfordringer de siste årene har dessverre ført til at produksjonen nå er lagt ned. Produksjonslokalene er solgt, men vi har fortsatt mange dyner og puter igjen på lager. Derfor selger vi nå ut alt vi har til svært gode priser. Kona Ingunn, som nåværende daglig leder, styrer avviklingen av den tradisjonsrike bedriften. Når alle dynene er ute og varmer kropper, ikke lagerhyller, skal hun og mannen starte en etterlengtet pensjonisttilværelse sammen.

Det er disse to blide snart-pensjonistene som mottar ordrene som legges inn på Tørn. De pakker og sender til hele Norges land.

Tørn: En Genial Løsning

Tørn har vist seg å være en smart løsning for bedrifter som Vasset Tekstil. Ved å tilby en plattform for salg av overskuddsvarer, har Tørn gitt Vasset muligheten til å nå ut til kunder som setter pris på norsk håndverk. Dette samarbeidet har hjulpet Vasset med å avvikle lageret sitt og gitt dem en verdig avslutning på en stolt epoke.

Kvalitetsdyner for Alle Årstider

Vasset Tekstil tilbyr et bredt spekter av dyner og puter, kategorisert etter sesong og behov:

  • Sommerdyner: Lette og svale, perfekte for varme sommernetter.
  • Helårsdyner: For de som ønsker en jevn komfort året rundt.
  • Thermodyner: Lune og tykke, ideelle for kalde vinterkvelder.

Dynene er fylt med spiralkruset hullfiber, som gir en myk og isolerende komfort. De kommer i ulike størrelser, inkludert ekstra lengde og dobbeldyner for de som ønsker å dele.

Konkurransedyktige Tilbud

Vasset Tekstil tilbyr produktpakker til svært konkurransedyktige priser gjennom Tørn. For eksempel, sommerdynepakken som inkluderer to dyner og to puter, er tilgjengelig for kun 625 kroner – en betydelig besparelse sammenlignet med andre forhandlere.

Familien Vasset legger stor vekt på kundeservice. Alle produkter kan vaskes på 60 grader og tørkes i tørketrommel, og de deler gjerne sine beste vasketips for å bevare dynenes kvalitet. Når du kjøper fra Vasset Tekstil gjennom Tørn, kan du være sikker på å få både kvalitet og personlig oppfølging.

Barnebarna i Sving

Hos Vasset Tekstil er hele familien involvert. Når barnebarna er på besøk, hjelper de også til – noe som betyr at femte generasjon Vasset er i sving. Denne familiefølelsen gjenspeiles i hvert produkt de sender ut.

En Verdig Avslutning

Vasset Tekstil er en påminnelse om at tradisjon og kvalitet aldri går av moten. Gjennom Tørn kan du få en bit av denne norske arven hjem til deg, og samtidig støtte en familiebedrift som tar ansvar for sine produkter selv etter nedleggelsen. Vi håper å motta din ordre og ser frem til å sende deg våre kvalitetsprodukter for en bedre natts søvn.

Besøk Tørn i dag og oppdag de fantastiske tilbudene fra Vasset Tekstil. En god natts søvn er bare et klikk unna, og du støtter samtidig en løsning som hjelper flere bedrifter å finne veien videre.

to kvaliteter

  • Økonomiserien gir deg mye for pengene
  • Eksklusiv serien er kledd i dunlerret eller sateng for ekstra komfort.

Alle produkter kan vaskes på 60 grader og tørkes i tørketrommel. Vårt beste vasketips er å bruke max 1 teskje med vaskemiddel per dyne, da vaskemiddel kan redusere glattheten til fiberen og dermed påvirke dynens mykhet. 

Trygg netthandel i norsk nettbutikk!