Om Tørn

Visste du at byggebransjen står for 40 % av alt avfallet i Norge? Det vil Tørn i samarbeid med bransjen være med på å endre.

Tørn er en ny, norsk tjeneste hvor du kan kjøpe kurante byggevarer til sterkt reduserte priser. Her finner du overskuddsvarer fra de store byggevarehusene, på ett og samme sted.

Tørn ble startet i 2019 da gründer Anjali Bhatnagar leste en artikkel om svinn i byggevarebransjen. Rustet med erfaring som direktør for produkt- og prosjektutvikling i Telenor, en doktorgrad i fysikk og to tidligere selskapsetableringer, utviklet hun en markedsplass hvor entreprenører og byggevarehus kan selge kurante overskuddsvarer.

Ideen er enkel, men effekten er stor. For ettersom alle byggevarehus kan tilby sine overskuddsvarer på Tørn, når vi ut til langt flere enn hver enkelt aktør ville gjort alene. Slik greier vi å matche hver enkelt overskuddsvare med kjøperen som er ute etter nettopp den. Resultatet er at rester, feilbestillinger og returer kommer til nytte, kundene sparer penger på varer de trenger, byggevarekjedene tjener penger på ting de tidligere har kastet – og svinnet i bransjen reduseres.

Menneskene bak Tørn

Anjali Bhatnagar

Gründer og daglig leder

[email protected]

Lena Niemi

Innholdsansvarlig

[email protected]

Audun Kvasbø

Teknologi- og produktansvarlig

[email protected]

Vil du vite mer?
Ta kontakt med oss på [email protected]