Om Tørn

Tørn er en ny, norsk tjeneste hvor du kan kjøpe overskudds-byggevarer til sterkt reduserte priser. Hos oss finner du alt som er blitt til overs hos butikker, grossister og leverandører – på ett og samme sted.

Visste du at hele 5-15 % av varelageret hos byggevarehusene ikke blir solgt? Det utgjør endel i en bransje som omsetter for 50 milliarder årlig! Torn.no er markedsplassen hvor alle norske byggevarehus kan legge ut varene de har til overs. Her finner du alt fra elektroverktøy, gulv, maling, dører og andre ting du trenger til en sterkt reduserte priser. Du betaler enkelt på nett, henter selv på varehuset eller får varene levert.

Du sparer både tid og penger, og sammen bekjemper vi svinn!

Gründerhistorien

Ideen til Tørn fikk gründer Anjali Bhatnagar da hun leste en artikkel om svinn i byggevarebransjen. Rustet med erfaring som direktør for produkt- og prosjektutvikling i Telenor, en doktorgrad i fysikk og to tidligere selskapsetableringer, utviklet hun en markedsplass hvor byggevarehus, distributører og produsenter kan selge kurante overskuddsvarer.

Siden lanseringen i mars 2020 har antall byggevarehus som selger sine overskuddsvarer på torn.no vokst fra 5 til 140 – og flere legges til hver eneste uke!

Vil du vite mer?
Ta kontakt med oss på [email protected]

Forretningsadresse:
Tørn AS
Stortingsgata 10
0161 Oslo
Org# 917258686

OBS! Dette er kun kontor, ikke mottakeradresse for returer.

Trygg netthandel i norsk nettbutikk!