Størrelsesguider for arbeidsklær, vernesko og byggevarer

Hos Tørn finner du et kjempestort utvalg av produkter og merkevarer. Det er ikke alltid lett å skjønne hvilken dørkarm som går til hvilken dør eller hva som er riktig størrelse i arbeidsklær for deg. Vi jobber derfor med å samle lenker til guider og tabeller på denne siden slik at du kan få best mulig veiledning når du ønsker å kjøpe noe.

Størrelsesguider for arbeidsklær og vernesko

Hos Tørn selger vi nye overskuddsvarer fra de største merkene innenfor arbeidsklær. Passform er svært viktig når man bruker kroppen hele dagen, derfor har mange merker et stort utvalg skreddersydd ulike kroppstyper, f.eks lange armer eller lange bein. Spesialstørrelser har ofte rare betegnelser som er vanskelig å skjønne med mindre man kjenner merket godt.

På bildet nedenfor har vi samlet størrelser fra en del etablerte merker for å gi en ca konvertering til vanlige størrelser.

Konvertering av herrestørrelser

Størrelsesguide for arbeidsklær herre

Konvertering av damestørrelser

Størrelsesguide for arbeidsklær dame

Presise guider fra de ulike merkene

Er du i tvil om hvilken størrelse du skal velge er det lurest å følge de ulike merkenes egne guider. Da må du frem med målebånd!

Arbeidsklær i store størrelser

Tørn har som regel et stort utvalg av arbeidsklær i store størrelser. Vi selger nye overskuddsvarer fra byggevarekjedene. Det er som regel S,M og L som selger ut først. Hos oss finner du gjerne godt utvalg av XXL og XXXL. Ta en titt på alt av arbeidsklær som ligger ute nå!

Trygg netthandel i norsk nettbutikk!